Copa de la UEFA

El Sevilla es relaxa en les hores prèvies a la final de la UEFA contra el Middlesbrough

El Sevilla no estarà sol a Eindhoven. Dimecres juga la final de la Copa de la UEFA contra el Middlesbrough. L'equip andalús té un final de temporada molt atapeït. Si la FIFA dóna llum verda aquest dimarts a la proposta de la LFP, haurà de jugar tres partits en només cinc dies, amb un títol i la classificació per a la Champions en joc. És clar que molts hi firmarien.

Actualitzat

El trofeu de la Copa de la UEFA és el que somien els 10.000 sevillistes que estaran donant suport a les graderies del Phillips Stadium d'Eindhoven i milers i milers que ho veuran per televisió.

Mentrestant, aquest dimarts, els jugadors que dirigeix Juande Ramos han fet proves, no sempre amb èxit, de les seves qualitats en el minigolf. D'il·lusió ja n'hi han posat, però la bola no sempre anava on ells volien. Saviola ha demostrat que es troba molt més a gust a l'àrea rival que amb el pal a la mà. Tot val per relaxar-se i olvidar-se una mica d'un Middlesbrough que s'ha convertit en un autèntic expert en remuntades.

Aquest dimarts a la tarda l'equip farà el reglamentari entrenament a l'estadi de la final. Al Sevilla li falten 24 hores per fer història.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut