Mayra Ramírez veu entrar la pilota en el que ha significat el seu primer gol amb les "blues" (Reuters)
Futbol

El sensacional gol de Mayra Ramírez, el fitxatge més car del futbol femení

La davantera colombiana s'ha estrenat amb el Chelsea i ha estat decisiva, a més de crear una obra d'art

Redacció Esport3Actualitzat

La colombiana Mayra Ramírez ja havia deixat mostres de la seva qualitat a la Lliga F amb el Llevant, motiu pel qual el Chelsea la va triar per reactivar el seu atac. El club londinenc la va convertir en el fitxatge més car del futbol femení fa 10 dies, quan va pagar per ella 650.000 euros

L'adaptació de Mayra a les "blues" sembla que ha estat ràpida. En el seu tercer partit ja s'ha estrenat amb un gol decisiu i d'una bellesa singular. Ha estat a les acaballes del partit corresponent a la cinquena ronda de la Cup, en el derbi londinenc entre Chelsea i Crystal Palace. El partit anava 0-0 i la sud-americana s'ha inventat una rematada d'esperó al pal llarg que ha sorprès la portera del Palace. 

 

El Chelsea celebra la troballa de la seva nova davantera que, de moment, ja les ha classificat per als quarts de final de la competició del KO i s'ha posat l'afició a la butxaca.

El Barça mira de reüll l'adaptació de la colombiana, amb qui podria veure's les cares a unes hipotètiques semifinals de la Champions.

 

Anar al contingut