La davantera Mayra Ramírez intenta escapar-se de la defensa de l'Atlètic de Madrid
La davantera Mayra Ramírez intenta escapar-se de la defensa de l'Atlètic de Madrid (EFE)
Futbol

Mayra Ramírez, el fitxatge més car de la història del futbol femení

El Llevant i el Chelsea tanquen el traspàs de la colombiana, que desbanca la blaugrana Keira Walsh

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol femení va in crescendo. Tot i que encara hi ha molta feina a fer, sembla que s'ha fet un pas més endavant, i en aquest cas hi estan implicats dos clubs, el Llevant i el Chelsea. L'equip valencià acaba de firmar el traspàs d'una de les seves referents, la davantera colombiana Mayra Ramírez per una xifra rècord en la història del futbol femení. 

El club londinenc pagarà 450.000 euros fixes més 50.000 més en variables, i Mayra desbancarà d'aquesta manera Keira Walsh al capdavant de la llista de traspassos més cars en ell futbol femení. El Barça va pagar 400.000 euros per la internacional anglesa l'estiu del 2022. 

L'origen de l'operació ve de la greu lesió que ha patit Sam Kerr, la millor jugadora del Chelsea -i la més ben pagada del món, segoins algunes fonts- que s'ha trencat el lligament creuat del genoll dret. 

 

 

Guany net per al Llevant

Ramírez, de 24 anys, va arribar al Llevant l'estiu del 2022 procedent de l'Sporting de Huelva, a cost zero . En un any i mig, ha marcat 20 gols per a l'equip "granota", convertint-se en una de les jugadores destacades de l'equip i de la Lliga F.  

Mayra, a punt de saltar al terreny de joc
Mayra, a punt de saltar al terreny de joc (Llevant UD)

La situació del club blaugrana

El Llevant va anunciar al desembre retallades a la secció femenina a causa de la delicada situació econòmica. Per tant, l'oferta del Chelsea ha caigut molt bé a l'entitat, encarqa que signifiqui de desprendre's d'una de les seves jugadores més destacades. El Llevant, actual segon classificat a la Lliga, ve de perdre la final de la Supercopa femenina per un contundent resultat davant el FC Barcelona (7-0)

Anar al contingut