El Sabadell s'endú el derbi vallesà a l'Olímpic de Terrassa (2-4)

L'Olímpic de Terrassa ha estat l'escenari d'un derbi del Vallès fora de sèrie, que s'ha acabat enduent el Sabadell, tot i que el Terrassa s'ha avançat al minut 28 amb un gol de Blas. Abans del descans, però, Òscar Ollés ha igualat el partit amb un gol de murri. En el segon temps, els arlequinats han sortit revolucionats: Miki ha marcat l'1-2 al minut 48 amb un xut ajustat, i, una altra vegada amb un gol de picardia, Ollés feia l'1-3 al minut 51. Un penal que ha transformat Yago a un quart d'hora del final semblava tornar a ficar el Terrassa en el partit, però Roberto Morales, assistit per Miki, ha establert el 2-4 definitiu al minut 83.

El Sabadell, el Terrassa i la Gramenet, que dissabte va guanyar a Ontinyent, tenen ara els mateixos punts. El Lleida en té un més, 7. Els del Segrià han empatat a un davant del Gavà, que ha encaixat el seu primer gol de la temporada, de Keko, de penal. Gairebé de forma immediata, però, Piti ha donat un punt a un Gavà que se situa a la zona mitjana.

Dos equips han aconseguit la seva primera victòria a la lliga. El Girona ha apallissat el Dénia amb un contundent 4-0 i amb Jito com a estrella, ja que ha marcat els dos primers gols, als minuts 2 i 28. Miki Albert, encara a la primera meitat, ha augmentat l'avantatge de l'equip de Raül Agné, que ha arrodonit la seva victòria amb un penal transformat per Jito al minut 7 de la represa.

L'Hospitalet, mentrestant, ha guanyat al camp dels Canyars davant del Miapuesta. Neftalí Suescum ha inaugurat el marcador al minut 36 de la primera meitat, i, ja al segon temps, Quique Cárcel ha donat als de Jordi Roura una victòria balsàmica.

La cara negativa de la jornada l'han ofert l'Espanyol B, que ha perdut a Alcoi per 3-0, i el Badalona, que no ha passat de l'empat a zero a casa davant del Vila-real B i suma només dos punts.