El Reial Madrid tomba el València i torna a situar-se a cinc punts del Barça (2-0)

Asensio i Vinícius, el primer amb una fuetada i el segon amb una gran acció individual, han decidit el partit

• El Reial Madrid, en una primera part en què ha dominat el València, han vist com l'àrbitre anul·lava un gol a Rüdiger al minut 48 per una falta prèvia de Benzema a l'interior de l'àrea.
  • Marco Asensio, amb una fuetada espectacular des de l'exterior de l'àrea al minut 52, i Vinícius, amb una gran cavalcada per la banda dos minuts després, han estat els encarregats de marcar els dos gols dels blancs.
  • Amb la victòria, els d'Ancelotti retallen tres punts de distància amb el Barça, que segueix liderant la Lliga amb cinc punts d'avantatge sobre els blancs.