Alberola Rojas li va ensenyar la vermella directa a Paulista
Gabriel Paulista va veure la targeta vermella directa per la seva entrada (EFE)
futbol

Gabriel Paulista es disculpa per la seva violenta entrada a Vinícius

El central del València diu que ell és "un jugador contundent però noble". El Comitè de Competició el sanciona amb 2 partits

Redacció Esport3Actualitzat

Gabriel Paulista s'ha excusat l'endemà de protagonitzar una violenta acció sobre el seu compatriota Vinícius, durant el Reial Madrid-València (2-0). El central valencianista ha assegurat que ell és "un jugador contundent però noble", i que en cap moment volia fer mal al davanter madridista.

El central brasiler s'excusa dient que al vestidor valencianista "estem vivint una situació difícil i els nervis estan a flor de pell", i  que per això "a vegades és difícil controlar els nervis. No els vaig controlar i em disculpo de tot cor", admet. 

 

El Comitè de Competició ha castigat amb dos partits de suspensió l'acció de Paulista, que es perdrà la visita del València a Montilivi per enfrontar-se al Girona, aquest diumenge (16.15), i per rebre l'Athletic, dissabte que ve.   

La jugada polèmica

Els darrers mesos s'està parlant molt de la relació de Vinícius amb els rivals. El dinamisme del brasiler sovint fa sortir de polleguera els centrals, però mai fins aquest dijous havia estat objecte d'una acció d'aquesta duresa.

Amb el marcador sentenciat, minut 72 al cronòmetre i el Madrid jugant a plaer, Gabriel Paulista ha estat la viva imatge de la impotència i la desesperació d'un equip sense rumb. L'ex de l'Arsenal ha preferit no disputar la pilota al seu compatriota i clavar-li la puntada de peu més violenta de la Lliga. A l'alçada del genoll.

Esclat de tensió

Sorprenentment, Vinícius ha sortit il·lès d'una entrada que no ha deixat més opció a l'àrbitre que mostrar la vermella directa a Paulista. Quan el davanter madridista s'ha aixecat, ha anat directe cap al valencianista i ha començat una picabaralla entre jugadors. La tensió ha continuat durant el camí del jugador cap al vestidor ja que, quan ha creuat la banqueta local, el lesionat Militao ha sortit a demanar-li explicacions.

La duríssima puntada de peu de Gabriel Paulista a Vinicius

Anar al contingut