Lliga de Campions

El PSV Eindhoven aterra a Barcelona disposat a donar la sorpresa al Camp Nou

El líder i vigent campió de la lliga holandesa ha viatjat fins a la capital catalana amb una convocatòria formada per 21 futbolistes i disposat a donar la sorpresa en l'estrena europea

Actualitzat

El PSV Eindhoven ha aterrat aquest dilluns al migdia a Barcelona per afrontar un complicat debut a la Lliga de Campions. El conjunt holandès, entrenat per l'exblaugrana Mark Van Bommel, visitarà el Camp Nou amb la moral pels núvols després del seu contundent triomf al camp de l'ADO Den Haag per 0 a 7, una victòria que el referma com a líder en solitari de la seva Lliga amb 15 punts en cinc jornades, tres més que l'Ajax d'Amsterdam, i un espectacular balanç de 21 gols a favor i només tres en contra.

El PSV, que es concentrarà en un conegut hotel pròxim a l'estadi blaugrana, ha viatjat fins a la capital catalana amb una convocatòria formada per 21 futbolistes i disposat a donar una sorpresa en l'estrena europea. La llista de convocats està formada per Zoet, Room, Van Osch, Isimat, Behich, Viergever, Schwaab, Angeliño, Pereiro, Mauro, Hírving Lozano, Gutiérrez, Hendrix, De Jong, Malen, Bergwijn, Rosario, Gakpo, Dumfries, Ramselaar i Sainsbury.

Van Bommel, que compareixerà en roda de premsa juntament amb el mexicà Lozano, té previst repetir el mateix equip titular que ha fet servir en les cinc primeres jornades de Lliga i que destaca per la seva gran joventut, amb una mitjana de només 23 anys.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut