Kylian Mbappé i Dembélé durant la concentració de la selecció francesa a Clairefontaine
Kylian Mbappé i Dembélé durant la concentració de la selecció francesa a Clairefontaine (Reuters)
FUTBOL

El peculiar postpartit de Dembélé

Durant la xerrada de Deschamps després de l'amistós contra Luxemburg, l'exjugador blaugrana estava per altres coses

França va derrotar a Luxemburg (3-0) en l'amistós celebrat dimecres a Metz. Mbappé, amb dues assistències i un gol, va ser dels més destacats del partit. El partit va ser un tràmit per als francesos, contra la 87a selecció del rànquing FIFA

Un cop acabat el partit, Didier Deschamps va parlar amb els jugadors sobre les sensacions i alguns aspectes del partit. Tots els jugadors escoltaven el seleccionador mentre es canviaven o es preparaven per anar a les dutxes. Però n'hi havia un amb altres prioritats.

Ousmane Dembélé estava capficat a cruspir-se la seva pizza. Una imatge no gaire habitual en un vestuari de futbolistes professionals, que va aparèixer al vídeo (min. 05:48) que la Federació Francesa de Futbol (FFF) va penjar al seu canal de YouTube

Dembélé menjant-se la pizza durant el discurs de Deschamps
Dembélé menjant-se la pizza durant el discurs de Deschamps (YouTube: Fédération Française de Football)

Ganes d'Eurocopa

El diumenge 9 de juny, la selecció francesa tindrà l'últim amistós abans de l'Eurocopa. A Bordeus, rebran el Canadà. Els nord-americans van perdre el seu partit contra els Països Baixos (4-0).

França és una de les seleccions favorites per endur-se el Campionat d'Europa. Finalista a les últimes dues edicions del Mundial --campió a Rússia el 2018--, vol treure's l'espineta de l'última Eurocopa. Yann Sommer va aturar el penal definitiu a Mbappé i Suïssa eliminava els francesos a vuitens de final.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut