El Nàstic perd al camp del Sevilla Atlètic i es queda a només un punt del descens (1-0)

El conjunt grana ha perdut en la seva visita al camp d'un cuer ja descendit i es complica la permanència a la Segona Divisió

Imma PedemonteActualitzat

Sergio Tejera ha tornat a l'onze tarragoní després d'un partit de sanció, acompanyat per Gaztañaga, ja que Fali està lesionat. El Nàstic buscava la tranquil·litat de mantenir-se a una distància prudencial de la zona de descens, però el patiment s'allargarà fins al final després de la derrota al camp del Sevilla Atlètic.

Una rematada de cap de Xavi Molina i un altre intent d'Aitor Cantalapiedra han estat les primeres oportunitats del Nàstic i el Sevilla Atlètic de trencar l'empat a zero inicial. Dumitru també ho ha provat per als granes, i ha insistit després Maikel Mesa, però Juan Soriano era allà per allunyar el perill.

Al descans s'ha arribat sense gols. Alejandro Pozo ho ha intentat, en la represa, per l'esquerra, però la pilota ha sortit fora. També Nicolao Dumitru i Suzuki han assetjat la porteria contrària, però qui l'ha encertat finalment ha estat José Lara, per al Sevilla Atlètic, que portava un parell de minuts al terreny de joc. En un contraatac, Lara ha aprofitat perfectament l'assistència d'Alejandro Pozo per fer pujar, en el minut 66, l'1-0. Maikel Mesa ha disposat de les últimes ocasions, a la recerca de l'empat, però el marcador ja no s'ha mogut.

El Nàstic ha perdut al camp del cuer i es queda a només un punt de la zona de descens després de la sorprenent victòria del Còrdova al camp del Rayo Vallecano, quan encara queden tres jornades per acabar la lliga.