Insigne celebra un dels seus dos gols de penal contra el Perusa (EFE/EPA/CIRO FUSCO)
Futbol internacional

El Nàpols es desfà del Perusa i es classifica per als quarts de la Copa d'Itàlia (2-0)

Els napolitans, pròxim rival del Barça als vuitens de la Champions, s'han desfet del Perusa, equip de la Sèrie B, amb una victòria per 2 a 0 a San Paolo, amb dos gols de penal d'Insigne

RedaccióActualitzat

El Nàpols s'ha classificat sense problemes per als quarts de final de la Copa d'Itàlia. Els napolitans, pròxim rival del Barça als vuitens de la Champions, s'han desfet del Perusa, equip de la Sèrie B, amb una victòria per 2 a 0 a San Paolo.

L'equip de Gennaro Gattuso ha tombat la resistència d'un rival de categoria inferior amb dos gols de penal transformats per Insigne en els minuts 26 i 38 de la primera part. El Nàpols ha aprofitat aquest duel per donar minuts a alguns futbolistes menys habituals a la lliga i també ha destacat la reaparició del mexicà Hírving "Chucky" Lozano després de cinc setmanes de baixa per lesió.