Futbol

El motiu pel qual Pep Guardiola tanca la porta a tornar a entrenar el Barça

El tècnic de Santpedor descarta tornar a seure algun dia a la banqueta blaugrana i demana paciència amb Flick

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola ha ofert una sucosa roda de premsa en què ha deixat més d'un titular. Ha passat a l'Empordà, en una trobada d'exfutbolistes de primer nivell que comparteixen la passió pel golf.

En la seva compareixença, i a pregunta d'un periodista, el tècnic de Santpedor ha tancat la porta a tornar a entrenar el Barça. El motiu: assegura que als 53 anys ja és massa gran per tornar a seure a la banqueta blaugrana. Guardiola ho ha dit sense embuts. Afirma que té la porta tancada a tornar al club blaugrana i, entre bromes, a la pregunta del periodista, afegeix:

"Ja som grans, home..."

Tot i la seva ferma decisió, Guardiola no ha escatimat elogis cap al planter blaugrana, que creu que el club l'ha de protegir molt bé i ha demanat al barcelonisme que tingui paciència amb Flick:

"El planter no et falla mai, segurament perquè coneixen la casa. L'impacte ha estat molt gran, quan nosaltres hi érem només acompanyàvem. Aquests no acompanyen, són decisius."

"A Flick se li ha de donar temps. Intentar que l'ajudin des de dintre, perquè sempre que arribes a un club nou necessites ajuda. Suport total a ell, i de mica en mica...".

La compareixença de Guardiola al complet, aquí:

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut