La celebració d'Iniesta i Xavi de la Copa del 2015, que va escenificar el traspàs de la capitania del Barça
La celebració d'Iniesta i Xavi de la Copa del 2015, que va escenificar el traspàs de la capitania del Barça
barça

El motiu pel qual Iniesta descarta tornar a jugar al Barça

Mentre escura la màgia de les seves botes al Japó, el manxec confessa quines funcions li agradaria exercir el dia que torni al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

L'etapa d'Andrés Iniesta com a jugador del FC Barcelona es va tancar el 20 de maig del 2018. Malgrat estar encara en actiu, el manxec té clar que no es tornarà a obrir i no per falta de ganes. El motiu té a veure amb els seus 38 anys i el potencial del conjunt que entrena Xavi --un "equipàs favorit a la Lliga"--, i l'ha explicat al canal de YouTube de Jordi Wild:

"No és que no vulgui tornar a jugar al Barça, per mi estaria encantat. Però ja va passar el moment. Ara seria impossible competir amb la gent, són molt joves i molt forts."

Mentre escura la màgia de les seves botes al Vissel japonès, l'heroi de Stamford Bridge confessa quines funcions li agradaria exercir el dia que se li tornin a obrir les portes de la que considera casa seva:

"Vull formar-me d'entrenador o director esportiu, primer de tot. M'agradaria formar-me en diferents àrees. M'agradaria tornar al Barça perquè la considero casa meva. M'agradaria tornar per tornar-li al Barça tot el que m'ha donat, que és molt. És difícil de predir quan serà perquè depèn de moltes variables: qui hi hauria, com encaixaria... fins que no arribi el moment és complicat de predir."

Sobre l'habitual comparació amb Pedri, Iniesta només té paraules elogioses per al canari:

"És un jugador brutal, juga natural, sense pensar, fàcil, es diverteix, té ganes i hi posa il·lusió. El club on està és perfecte per treure tot el seu potencial. Té el cap molt ben moblat. És un jugador diferent. Té un perfil de joc semblant al meu però ha de ser ell amb les seves característiques."

Anar al contingut