Lamine Yamal envia un missatge optimista (EFE)
Barça

El missatge de Lamine Yamal als culers després de la desfeta

El blaugrana va compartir un missatge a les xarxes socials després de la derrota contra el PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Lamine Yamal ha demostrat que és un gran futbolista, tant dins com fora del camp. L'eliminació a quarts de final de la Champions contra el PSG ha estat un cop dur per al barcelonisme, però s'ha de tirar endavant, i això és el que fa el jove davanter blaugrana, de 16 anys, per animar l'afició i per crear unió després d'un moment tan complicat on molts ja tiren la tovallola. Lamine Yamal ha publicat un missatge a les xarxes socials per mostrar les seves ganes de tornar a competir a Europa de cara a la pròxima temporada. 

"El futbol sempre dona revenja, tornarem."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lamineyamal

El seu debut a la Champions

Està clar que Lamine Yamal vol tornar a la Champions amb ganes d'assolir èxits, i més després de demostrar el seu talent al terreny de joc. Ha participat en deu partits, i ha sumat dues assistències que han deixat els braugranes amb la boca oberta. No oblidem que és la seva primera temporada a la Lliga de Campions i les sensacions són molt bones: segur que farà parlar molt. 

 

Raphinha anima els companys i reforça el seu compromís

L'extrem brasiler va ser dels millors del Barça a l'anada a París i a la desfeta d'ahir a Montjuïc. Va deixar-ho tot al camp i al minut 12 obria el marcador. Gràcies al gol, les esperances de passar a les semifinals eren palpables fins a l'expulsió de Ronald Araújo. Hores després i ja en fred, Raphinha ha publicat un post a Instagram. A part de mostrar-se orgullós del club i els jugadors, també ha escrit unes paraules en català.

"Mato i moro per cadascun de vosaltres"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raphinha (@raphinha)

Pots veure el resum del Barça-PSG aquí:

 

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut