El Barça intenta assolir els objectius per gaudir de l'1-1 (EFE)

El mercat del Barça, en pausa mentre intenta arribar a la norma de l'1-1

Tant Joan Laporta com els directius són optimistes que podran complir l'objectiu de renovar la plantilla i fer la desitjada sacsejada
Laia Tudel / Redacció Digital Esport3 Actualitzat

El Barça no té ara mateix pràcticament marge per fer cap moviment ni de fitxatges ni de sortides. El club està fent tots els esforços per arribar a la norma de fitxar 1-1, que ara no té. Està treballant per aconseguir els diners de Barça Vision més els diners que pugui ingressar del nou contracte de la marca de roba. Si el Barça fa la feina, la idea és fer una bona renovació de la plantilla.
 

Però ara mateix aquest escenari es veu llunyà. Les últimes setmanes el director esportiu, Deco, en algunes de les reunions que ha tingut amb diferents jugadors i representants, parlant de la situació del club i de com es presenta el mercat, ha dit que si no tenen fair play no podran fitxar, però tampoc hi haurà grans sortides perquè no podran substituir-les amb garanties.

Per tant, Deco està preparant diferents escenaris, però sense saber encara amb què podrà comptar per fitxar, i l'escenari que preveuen sense fair play és d'una plantilla bastant similar a l'actual.

Tant Joan Laporta com els directius són optimistes que podran arribar a la norma 1-1 i tenen la sensació que aquesta vegada la Lliga els ajudarà en el que pugui.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut