Guardiola no accepta el calendari que els ha tocat (Europa Press)
Futbol

Guardiola esclata: "És inacceptable haver jugat, no sé com hem sobreviscut"

El tècnic del Manchester City s'ha mostrat molt enfadat per tenir el calendari de partits tan atapeït

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City ja té el bitllet per a la final de la FA Cup després de guanyar, dissabte, el Chelsea per la mínima (1-0). Una victòria que arriba tres dies després de quedar eliminats de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, als penals. I justament per aquest calendari tan ajustat, s'ha enfadat el tècnic Josep Guardiola, que ho considera inacceptable.

"És inacceptable que ens deixin jugar avui. És impossible, per la salut dels jugadors. No és normal. És inacceptable després de 120 minuts, les emocions del partit contra el Madrid i la manera com perdem, sincerament. Sé que aquest país és especial (la FA Cup), però és per la salut dels jugadors."

La intenció de Guardiola amb aquestes declaracions només és una, i és que ho ha dit ben clar: "Només vull protegir els meus jugadors. És inacceptable, de sentit comú. No demano res especial ni privilegis."

La preparació de la semifinal

Josep Guardiola realment no ha tingut temps de preparar aquest duel de semifinals de la FA Cup, que finalment ha sortit bé. Tot i això, és una victòria agredolça, ja que les coses considera que no es fan així, ja que la recuperació dels jugadors és clau per evitar lesions, i això l'ha fet enfadar molt. 

"L'endemà, la recuperació i el dia abans del partit.. Ens saludem, i no pots preparar res. Quatre hores des de Manchester fins aquí, i jugar el partit en aquestes condicions..."

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut