Vinícius fa un gest a l'afició del Bernabéu per celebrar el primer gol contra el Valladolid (EFE)
Futbol

El madridisme pressiona perquè Vinícius tingui més protagonisme a l'equip

El jove brasiler, de només 18 anys, comença a tenir més presència des de l'arribada de Solari a la banqueta

Xavi TorresActualitzat

El torn del Reial Madrid en la Champions serà dimecres, a Pilsen. Serà el debut europeu de Solari i potser també el de la nova estrella blanca, Vinícius. Ja no és només Florentino Pérez el que pressiona perquè el brasiler tingui més protagonisme.

Va deixar marxar Ronaldo i, per compensar els seus gols, Florentino Pérez va portar un brasiler de 18 anys anomenat Vinícius. L'entrenador Julen Lopetegui no ho va veure tan clar com el seu president. I mentre Vinicius feia gols fantàstics amb el Castella -quatre en cinc partits-, Benzema només n'ha marcat tres jugant sempre, i Bale, quatre, tot i que ara mateix fa nou hores que no marca un gol a la Lliga. Lopetegui va comptar amb Vinícius tres minuts contra l'Atlètic i deu contra l'Alabès.

Florentino va fer fora Lopetegui fa una setmana, i el seu substitut, Solari, ho va entendre de seguida. O sigui, Vinícius, titular a la Copa contra el Melilla amb assistència de gol a Asensio, i 20 minuts contra el Valladolid per marcar un gol de rebot, fer una reverència a l'afició i una abraçada a l'entrenador. Es convertirà en la gran esperança blanca del Bernabéu i de Florentino. Veurem fins quan.

Anar al contingut