El Madrid goleja a Granada i es manté viu en la lluita per la lliga (1-4)

El conjunt blanc s'ha imposat tot i les nombroses baixes en defensa i se situa segon per davant del Barça a dos punts de l'Atlètic de Madrid

Miquel RibasActualitzat

El Reial Madrid no ha fallat i segueix optant al títol de la lliga, tot i que depèn del que faci l'Atlètic de Madrid quan resten dues jornades. L'equip de Zidane, que segueix amb una defensa de circumstàncies, ha saltat al camp amb la intenció de controlar el joc per evitar ensurts. El Granada s'ha tancat bé, però una assistència excel·lent del jugador del planter Miguel Gutiérrez a Modric li ha servit al croat per obrir el marcador. Els andalusos han encaixat el segon poc abans d'arribar al descans. Rodrygo ha marcat després de culminar un contraatac.

La segona part ha començat amb el Granada més entonat. En el minut 66 ha desaprofitat una gran oportunitat per marcar. Centrada de Soro des de la línia de fons que toca Militao i s'enverina, però Luis Suárez no arriba per poc a empènyer la pilota al fons de la xarxa.

En el minut 71, Luis Suarez fa lluir el porter Courtois, però el rebuig li ha caigut a Jorge Molina que ha rematat per fer l' 1 a 2. Han saltat totes les alarmes en l'equip de Zidane. No obstant, el Reial Madrid ha capgirat el partit en un minut. En el minut 75, centrada de Hazard des de la línia de fons que remata el lateral Odriozola arribant des del darrere amb potència i anticipant-se a Gonalons per afusellar Rui Silva. Era l' 1 a 3.

Un minut després Benzema ha sentenciat, després d'un greu error de Rui Silva. El porter portuguès ha sortit de l'àrea per refusar la pilota, però ha fallat estrepitosament. El francès ho ha aprofitat per robar-li la pilota i per marcar a plaer des de fora de l'àrea.

En els últims minuts, el Reial Madrid s'ha deixat anar i el Granada ha pogut marcar. En les dues accions Courtois ha estat determinant. En la primera ha tret una mà miraculosa per evitar el gol de Quina. I ja a les acaballes, ha tornat a desbaratar una ocasió a Luis Suárez. La lliga segueix viva, però al Reial Madrid, a dos punts dels "colchoneros", li toca esperar una ensopegada de l'Atlètic, que és líder amb 80 punts.