Una imatge de les semifinals de la Copa entre el Barça i el Reus (@FCBHoquei)
Hoquei patins

El Barça derrota el Reus per la mínima i jugarà la final de Copa contra el Liceo

El Barça ha eliminat el Reus per 1 a 0 mentre el Liceo ha superat el Voltregà (1-2)

Barça i Liceo jugaran, aquest diumenge a Calafell, la final de Copa d'hoquei patins 2023. El Barça s'ha classificat després d'un solitari gol de Pau Bargalló en el minut 2.

• El Barça fa aviat l'1 a 0.  Després d'una bola d'Alabart al ferro, als 27 segons, Pau Bargalló ha fet pujar el primer gol blaugrana als dos minuts, aprofitant una magnífica penjada d'Helder Nunes.
  • Targeta blava a Joao Rodrigues. L'expulsió temporal del portugués, en el minut 19, ha donat al Reus l'oportunitat d'empatar, però Marc Julià ha fallat en la falta directa.
  • Ocasions per uns i altres. En el segon temps, Pau Bargalló ha disposat d'una claríssima oportunitat que ha aturat un esplèndid Càndid Ballart, mentre el Reus també ha tingut en Compagno l'opció de superar Sergi Fernández, amb un xut al travesser.
  • Última ocasió de Pau Bargalló. La targeta blava a Sergi Aragonés, a tres minuts i mig del final, ha donat l'opció de falta directa al Barça, però Pau Bargalló no ha pogut aconseguir el segon gol.

El Liceo, primer finalista contra el Voltregà (1-2)

• Minut 10. Targeta vermella a Aleix Molas (Voltregà ) per agressió amb l'stick a César Carballeira. Expulsió molt estricta. La falta directa la xuta Alex Rodriguez que veu com el porter Miquel Estrada l'atura per dues vegades.
  • 0-1 del Liceo. Dava Torres aconsegueix avançar l'equip corunyès en el minut 13
  • Penal a favor del Voltregà. Bruno di Benedetto fa caure Gerard Teixidó, que anava de cara a gol, i la pena màxima la transforma el mateix Teixidó en l'empat a 1, en el minut 20.
  • Penal inexistent de Burgaya. A l'inici del segon temps, s'ha xiulat una altra pena màxima, ara a favor del Liceo, després d'una acció en la qual no s'ha vist res. César Carballeira ho ha provat per dues vegades, però a topat amb el pal i amb el porter, Miquel Estrada.
  • El Liceo s'avança. En el minut 6, Alex Rodriguez ha sorprès Miquel Estrada amb un xut ras. 1 a 2 pels gallecs.
  • El Voltregà té a l'abast l'empat.  El conjunt de Lluís Teixidó ha pogut fer el 2 a 2, de penal, però Gerard Teixidó no ha tingut l'encert necessari.
  • Pol Manrubia ha pogut tancar definitivament el partit. El jugador del Liceo ha enviat un xut al travesser de la porteria catalana que hauria significat l'1 a 3.