Els jugadors i el cos tècnic de l'Athletic Club, aquest dijous sobre la gavarra
Els jugadors i el cos tècnic de l'Athletic Club, aquest dijous sobre la gavarra (EFE)
Futbol

El jugador del Barça que ha rebut permís per acompanyar la gavarra

El central Íñigo Martínez ha viatjat a la capital biscaïna el dia després del partit contra el PSG

Redacció Esport 3Actualitzat

Íñigo Martínez acompanyarà la gavarra en el seu propi vaixell. L'Athletic Club celebra aquest dijous la conquesta de la Copa del Rei, quaranta anys i moltes decepcions després de l'última. L'exfutbolista de l'equip basc ha viatjat a primera hora del matí amb permís del club blaugrana, després del partit contra el PSG.

Tant ell com la seva família estaran al costat de l'embarcació dels "lleons", que ha comptat amb més de mil agents, un helicòpter i un dron submarí com a mesures de seguretat. Més d'un centenar de naus han custodiat la sortida d'una gavarra que ha estat precedida per la polèmica dels preus imposats per navegar al seu costat.

Íñigo Martínez va arribar al Barça aquesta temporada, procedent de l'Athletic. El defensor d'Ondarroa (Biscaia) no va renovar amb el club basc i se'n va anar a l'equip català. A l'entitat culer ha jugat més de 1.000 minuts entre totes les competicions, encara que les lesions i la irrupció del jove Pau Cubarsí li han tallat la progressió.

Iñigo Martínez, baixa per un trencament muscular al bíceps femoral
Iñigo Martínez s'ha fet un lloc a l'onze titular de Xavi

En els 6 anys que va estar a la capital biscaïna, on encara conserva molts amics, va aixecar l'únic títol de la seva carrera en l'àmbit de clubs, la Supercopa d'Espanya conquerida, precisament, davant el Barça l'any 2021.

 

Anar al contingut