Entrenament de recuperació del Barça (FCBarcelona)
Barça

El jugador del Barça que es va entrenar a les 4 de la matinada

Un dels titulars del Barça va optar per exercitar-se a la Ciutat Esportiva a l'arribada de l'expedició procedent de Cadis

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça afronta aquesta setmana partits transcendentals i és important que els jugadors estiguin ben mentalitzats. Un d'ells ho ha demostrat. Es tracta de Jules Koundé, que, a l'arribada de l'expedició blaugrana a Barcelona procedent de Cadis, va decidir quedar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i entrenar-se pel seu compte. El problema és que l'entrenament el va fer a les 4 de la matinada.

 

El mateix internacional francès ha penjat una història en el seu compte d'Instagram per revelar aquesta situació. Koundé, titular indiscutible al lateral dret, es va guanyar grans lloances per la manera com va controlar el seu amic Kylian Mbappé en el PSG-Barça de dimecres passat.

Conscient de la importància de Koundé per al artit de tornada, Xavi va optar per donar-li descans i només li va donar entrada al minut 62'. L'exsevillista devia considerar que la mitja hora llarga de joc era insuficient per mantenir-se activat.

 

Anar al contingut