Luis Enrique s'abraça a Mbappé (Reuters)
Luis Enrique s'abraça a Mbappé (Reuters)
Futbol

Avís de Luis Enrique al Madrid per Mbappé: "I si guanyem els quatre títols?"

L'entrenador asturià no tanca la porta a la continuïtat del francès. "Pot canviar d'opinió", ha subratllat en una entrevista a Prime Video Sport

No hi ha cap prova però tampoc cap dubte. El futur de Kylian Mbappé apunta al Reial Madrid. Des que es va saber que no renovaria amb el PSG, el jugador ha optat pel silenci. Al Bernabéu ja es freguen les mans, però, des de París, Luis Enrique ha aixecat la mà. No tira la tovallola per la seva estrella.

Això és el que es desprèn d'una entrevista amb Prime Video Sport, just abans del clàssic de la Lliga francesa entre l'Olympique de Marsella i el París Saint-Germain. El tècnic asturià, entre línies, ha llançat una advertència al Reial Madrid.

"Per què ha de ser l'últim clàssic de Mbappé? Jo encara tinc l'esperança que canviï d'opinió. Ell no ha dit res. Pot canviar d'opinió."

 

Luis Enrique ha agafat l'entrevistadora amb el peu canviat. En la seva pregunta, anava implícit que Mbappé ja té els dies comptats a la capital francesa. L'entrenador li ha plantejat un escenari que ho pot engegar tot.

"Imagina't que guanyem els quatre títols aquesta temporada i Mbappé decideix, en l'últim moment, que el seu lloc és a París. Per què no?"

 

Anar al contingut