Aleix Espargaró mostra el seu casc personalitzat per al GP de Catalunya amb la inscripció "Brilla a casa"
Aleix Espargaró mostra el seu casc personalitzat per al GP de Catalunya amb la inscripció "Brilla a casa"
Motor

Divendres de rècords: el casc d'Aleix Espargaró marca els passos del seu últim ball a Montmeló

El pilot de Granollers deixa de banda les emocions viscudes en l'anunci del seu comiat i és el més ràpid dels primers entrenaments

Redacció Esport3Actualitzat

"Brilla a casa". La inscripció del casc personalitzat que Aleix Espargaró llueix en el seu últim Gran Premi de Catalunya ha començat sent premonitòria. El de Granollers ha deixat de banda les emocions viscudes dijous en l'anunci del seu comiat i ha estat el més ràpid dels entrenaments de divendres.

L'Aprilia d'Espargaró ha rodat en 1:38.562, batent el rècord del circuit que ostentava des del passat any l'italià Francesco "Pecco" Bagnaia amb la Ducati oficial (1.38.639). Tot i patir dues caigudes, l'ha seguit el sud-africà Brad Binder amb un temps de 1:38.634.

La mala notícia de la jornada han estat els germans Márquez, Àlex i Marc, que per aquest ordre han quedat fora de la Q2, igual que el campió del Món de 2021 Fabio Quartararo.  

Volant també a Moto2 i Moto3

L'exmundialista i pilot convidat Jorge Navarro (Kalex), ha aconseguit el millor temps a la primera jornada de Moto2, amb un millor temps d'1:42.807, que és la millor marca absoluta de la categoria.

A Moto3, sense sorpreses. El colombià nascut a Madrid David Alonso (CFMoto) ha marcat el millor temps d'1:46.897.

Mira el GP de Catalunya aquí, en directe:

 

Anar al contingut