Futbol

El gol de Vitor Roque que fa oblidar la lesió i mirar ja cap a Barcelona

El brasiler s'ha retrobat amb el gol en un dels últims partits amb l'Athletico Paranaense abans del mercat d'hivern

Redacció Esport3Actualitzat

No ha volgut celebrar el gol perquè era contra el seu exequip, el Cruzeiro. Però l'alegria de Vitor Roque en marcar el seu primer gol després de la lesió era evident. El jugador del Barça va reaparèixer la setmana passada amb l'Athletico Paranaense, i en el segon partit disputat ha recuperat l'olfacte golejador. Queden enrere els dos mesos de lesió, i al davant les opcions per culminar la seva arribada a Barcelona aquest gener.

El futbolista, de 18 anys, es va trencar els lligaments del turmell, i els primers pronòstics de la lesió no eren optimistes, però el brasiler no va haver de passar finalment pel quiròfan. Aquest dijous contra el Cruzeiro, "Tingrinho" s'ha retrobat amb el gol.

"Estic molt content d'haver tornat a marcar amb aquesta samarreta, hem vingut a buscar la victòria, però no ha estat possible perquè ens han empatat als últim minuts, però ens hem de centrar en els partits que encara ens falten", ha dit Roque.

Així ha estat la no celebració, però sense amagar el somriure alliberador de tornar a marcar després de la lesió, i abans, si el Barça ho aconsegueix, que el brasiler faci les maletes cap a Barcelona.

Dos compromisos li queden a Vitor Roque amb l'Athletico Paranaense abans d'un gener clau per al Barça, en què vol tancar l'arribada del "killer" brasiler per potenciar els registres golejadors de l'equip.

 

Anar al contingut