Vitor Roque, amb la samarreta de la canarinha
Vitor Roque, amb la samarreta de la canarinha
Barça

El Barça confirma que la baixa de Gavi deixa via lliure per inscriure Vitor Roque

Amb l'espai salarial que deixarà el jugador andalús n'hi hauria prou perquè el brasiler arribés al gener, però seria només de forma provisional fins al juny

Redacció Esport3Actualitzat

La direcció esportiva blaugrana està avaluant la relació de prioritats que obre la lesió de Gavi. Tal com ha avançat RAC 1 i ha pogut confirmar TV3, el Barça podria aprofitar el marge que deixa la baixa de l'andalús per inscriure Roque.

Amb el 80% de l'espai salarial que deixarà el jugador blaugrana (a causa de la seva baixa de llarga durada), el Barça podria inscriure Vitor Roque al gener, comptant-hi la fitxa i la part proporcional de l'amortització del fitxatge. Això sí, seria una inscripció només fins al mes de juny.

En cas que la incorporació del brasiler es faci efectiva, LaLliga revisaria el cas en acabar la campanya 23-24. Aleshores, perquè es pogués inscriure el davanter de manera completa, el Barça hauria d'haver generat el "fair play" que exigeix la patronal. 

LaLiga ja hauria informat el club blaugrana que, amb aquest marge, n'hi hauria prou per poder comptar amb el brasiler ja al mercat hivernal. Tanmateix, el Barça encara no ho té decidit, i, quan arribi el moment, valoraran si fan l'aposta per Roque o si prioritzen portar un interior.

Roque, recuperat

Vitor Roque ja ha pogut tornar a entrenar-se ja recuperat de la lesió que li va provocar una forta entrada de Nico Hernández. Dos mesos després de caure en el partit de l'Athlético Paranaense contra l'Internacional del Porto Alegre, el "tigrinho" es va sumar ahir a la sessió preparatòria del seu equip.

 

 

 

Anar al contingut