Segona Divisió

El Girona, immers en la irregularitat, encadena la segona derrota seguida a Alcorcón (1-0)

El Girona no aprofita les poques ocasions de què ha disposat i, tot i que Marc Gual ha fallat un penal a la primera part, marxa amb les mans buides de Santo Domingo després d'encaixar el gol d'Óscar Arribas al 83

Cristina Busquets RoviraActualitzat

A Alcorcón, el Girona ha encadenat la segona derrota seguida i ha permès als madrilenys abandonar la cua de la classificació. Francisco ha introduït tres novetats a l'onze, l'entrada de Luna, Gumbau i Cristóforo. Els madrilenys han incomodat els gironins, que han tingut una ocasió de Bernardo i Bueno, anul·lada per fora de joc, als cinc minuts de partit. Passat el primer quart d'hora, la diagonal de Samu no ha trobat cap rematador. En canvi, poc després, Dani Jiménez ha allunyat la centrada enverinada de Calavera i ha avortat la posterior rematada de Bárcenas a boca de canó. Als de Francisco se'ls ha pogut complicar el partit quan Samu, en un error incomprensible, ha comès penal per aixecar el braç. L'ex del Girona, Marc Gual, ha enviat el llançament des dels onze metres al travesser. Gumbau, ja a la represa, ha desaprofitat una passada de Luna que era mig gol. I Sylla tampoc ha arribat a temps a la bona centrada de Calavera. Els gironins no han aprofitat les poques ocasions de què han disposat i,, en canvi, Óscar Arribas, en el 83, ha rematat de cap el refús de la creueta al primer xut de Barbero i ha marcat. Gol per a un Alcorcón que surt provisionalment del descens i que deixa un Girona immers en la seva irregularitat.