Kameroon Taylor en una acció del partit
Kameroon Taylor en una acció del partit (EFE)
Bàsquet

El Girona certifica la salvació en un final dramàtic a Saragossa (88-95)

Els gironins guanyen després de dues pròrrogues en un xoc intensíssim

Jordi RobirosaActualitzat

No es pot patir tant: no és bo pel cos, ni per la ment. El Girona, en un partit molt seriós, com feia temps que no jugava, guanyava per deu punts de diferència a vuit minuts del final. Però els aragonesos han forçat la pròrroga (76-76), després que els gironins no haguessin pogut sentenciar el matx. I el pitjor de tot és que Marc Gasol, que estava fent un matx molt complet, l'havien fet fora per personals.

I en el temps afegit, Jaume Sorolla -dels Sorolla del mercat de Tortosa: tres generacions tallant el bacallà- ha agafat un rebot magistral per picar la pilota a tauler i anotar el 82 a 84 a només cinc dècimes del final. El triomf semblava assegurat. Però no ho estava, perquè els àrbitres han assenyalat una personal a Fjellerup absolutament inversemblant: una personal que només han vist ells: 84-84 i segona pròrroga.

Encara bo que s'ha fet justícia en aquest temps complementari. Els aragonesos s'han col·lapsat en atac i Quimo Colom ha agafat les regnes de la situació per completar un triomf just i enormement valuós: un triomf que val una salvació.  

Anar al contingut