La graderia principal del Narcís Sala, l'estadi del Sant Andreu
La graderia principal del Narcís Sala, l'estadi del Sant Andreu
futbol

El gest del Sant Andreu amb l'home que ha estat nou dies a la presó per error

El van confondre amb un home amb qui comparteix nom i data de naixement i que està en cerca i captura a França

Redacció Esport3Actualitzat

Mohamed el-Maadioui va sortir dimarts al vespre de la presó de Brians 1 després de nou dies de calvari. Aquest marroquí portava privat de llibertat des del diumenge 18 de febrer per error. Tornava d'un viatge al seu país quan va ser detingut per agents de la Policia Nacional a l'aeroport del Prat, com a resultat d'una greu confusió.

A fora del centre penitenciari l'esperaven els dos fills i un nebot. També el seu company de cel·la, que li ha fet de traductor dins del centre i des de dijous està en llibertat, l'ha vingut a rebre a fora de Brians.

La injustícia que ha viscut aquest veí del Maresme ha estat seguida amb especial atenció per un club català de futbol, el Sant Andreu. I és que precisament el nebot del Mohamed és soci de la centenària entitat quadribarrada, que no ha dubtat a reaccionar a la notícia del seu alliberament convidant-lo a veure un partit al seu estadi, el Narcís Sala.

Un gest que ajuda a visibilitzar el cas i remarca els valors d'aquest històric. El Sant Andreu, igual que l'Europa, són dos dels clubs catalans que treballen des de fa anys per unir política i esport, assumint compromisos en diverses lluites socials. Així, els del barri de Sant Andreu del Palomar col·laboren en l'ajuda als refugiats que duu a terme Open Arms.

L'explicació d'un error inexplicable

Des d'un primer moment, la família va denunciar que en Mohamed no era la persona que buscava la policia. Comparteix nom i data de naixement amb la persona que buscava la policia: un home que està en cerca i captura a França per una condemna per tràfic de drogues.

Aquest dimarts, nou dies després, un cop s'ha confirmat que tot va ser un error, ha sortit de la presó de Brians.

En Mohamed el-Maadioui s'abraça amb un fill i un nebot a la sortida de Brians 1
Mohamed el-Maadioui s'abraça amb un fill i un nebot a la sortida de Brians 1

D'aquesta manera ha explicat el Telenotícies la notícia de la seva posada en llibertat després de 9 dies de calvari:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut