El "Chapi" Ferrer, en la històrica foto dels titulars de Wembley 1992: per qui no el conegui, és el tercer per l'esquerra de la filer…
El "Chapi" Ferrer, en la històrica foto de titulars de Wembley 1992: per qui no el conegui, és el tercer per l'esquerra de la filera inferior
barça

El fill d'un membre del Dream Team canvia l'Europa pel Barça

Daniel Ferrer, fill del "Chapi", reforça el Juvenil B blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El mític lateral dret del Dream Team que va aixecar la primera Copa d'Europa de la història del FC Barcelona, Albert "Chapi" Ferrer, té un motiu familiar per estar content. El "Chapi", que actualment compagina les tasques de comentarista televisiu amb la d'entrenador de Barça Legends, ha vist com el seu fill Daniel, fins ara davanter del planter de l'Europa, ha fitxat per juvenil del B del Barça.

Com explica Mundo Deportivo, Daniel Ferrer va cridar l'atenció dels vistaires culers després de marcar un doblet en la victòria dels escapolats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en un partit corresponent a la Lliga Nacional. 

Daniel Ferrer en la foto que es manté penjada a la web de l'Europa

Ferrer, que segons la mateixa informació ja s'entrena a les ordres de Pol Planas, estava vivint la seva primera temporada amb el club gracienc, on va arribar provinent de les categories inferiors de l'Elx. Els Ferrer, una nissaga de futbol.

 

Anar al contingut