Ansu Fati va caure lesionat contra el Nottingham Forest (REUTERS)
futbol

Catacrac Ansu Fati: "Estarà molt temps de baixa"

L'entrenador del Brighton confirma que la lesió muscular del davanter de 21 anys és més important del que s'esperava. Es parla de tres mesos.

Redacció Esport3Actualitzat

Quan Ansu Fati es va deixar caure en el minut 21 sobre la gespa del The City Ground, en la visita del Brighton al camp del Nottingham Forest, tothom es va témer el pitjor. L'extrem de 21 anys s'acabava de lesionar al bessó de la seva cama dreta i no va poder continuar jugant. Just quan l'internacional començava a aixecar el vol amb les gavines.

Aquest dimecres, Roberto De Zerbi, el seu entrenador a l'equip anglès, ha fet saltar les alarmes durant la roda de premsa prèvia del partit d'Europa League entre el Brighton i l'AEK d'Atenes. El tècnic italià ha afirmat que Ansu Fati s'estarà "molt temps de baixa". "Mundo Deportivo" parla de 3 mesos i assegura que hi ha preocupació al si del FC Barcelona, el club al qual pertany en propietat.

Males notícies, doncs, per al jugador cedit pel Barça: una nova lesió en el seu historial ple de contratemps de gravetat pot frenar en sec la progressió que s'esperava amb la cessió a Anglaterra.

ARXIVAT A:
AnsuFati
Anar al contingut