Els aficionats del Celtic exhibint banderes palestines (Europa Press)
FUTBOL

El Celtic Park contradiu les ordres del club i es posiciona a favor de Palestina

L'estadi escocès s'omple de banderes palestines abans del matx contra l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Els aficionats del Celtic van deixar clar el seu suport al poble palestí abans del seu partit de dimecres a la nit contra l'Atlètic de Madrid. L'estadi del campió escocès es va omplir de banderes palestines en una acció promoguda pel grup d'animació ultra Green Brigade. Així, es van deixar fotografies del Celtic Park que estan fent la volta al món:

La reivindicació arriba després que el mateix Celtic de Glasgow demanés evitar que els seus aficionats es posicionessin en el conflicte. En un comunicat, el club va instar que "les pancartes, banderes i símbols relacionats amb el conflicte i els països involucrats" no s'exhibissin al Celtic Park. Els aficionats "celtes", tot i això, van decidir no fer cas de les advertències.

Ara, el club s'exposa a una sanció per part de la UEFA. El màxim organisme del futbol europeu ha aplicat multes econòmiques per temes similars en el passat; el Barça, de fet, va patir-ho l'any 2016 per una exposició massiva d'estelades al Camp Nou. El Celtic tampoc és novell en la matèria, i ja va haver de pagar 10.000 euros el mateix 2016 per una altra mostra de suport a Palestina.

L'estadi va quedar inundat de banderes palestines (Reuters)
ARXIVAT A:
Escòcia
Anar al contingut