L'Atlètic de Madrid s'esgota per sortir viu de Glasgow (2-2)

Els gols de Griezmann i Morata no eviten el liderat d'un Feyenoord superior a la Lazio (3-1)

Oriol VidalActualitzat
  • Empat suadíssim entre el Cèltic i l'Atlètic de Madrid. Simeone el donarà per bo: el seu equip surt com a líder del duel i ho fa després de patir en el primer acte, sense antídot per al talent japonès dels de Glasgow, i també al final, ja que De Paul s'ha perdut l'últim quart d'hora per una segona groga.
  • Kyogo i Furuhasi han deixat amb un pam de nas Galán i Witsel amb un gran teva-meva als quatre minuts, perfectament definit pel primer. Un penal forçat per Nahuel Molina als 23 minuts ha servit per acomodar els madrilenys al partit, tot i que Griezmann ha hagut de marcar en el refús de Hart al pal.
  • Tot i el 2-1 aconseguit per l'hondureny Luis Palma (golàs de xut creuat a passada de Maeda), l'Atlètic ha rescatat un punt gràcies a Marcos Llorente. La seva entrada en el segon temps ha reequilibrat el duel i una perfecta centrada seva en el 53 l'ha rematada molt bé Morata llançant-se en planxa. La reedició de "la batalla de Glasgow" gairebé mig segle després ha estat molt més esportiva que aquell mític ball de bastons, però igual de suada.

El Celtic Park es bolca amb Palestina

• Els aficionats del Celtic han aprofitat el partit de Champions contra l'Atlètic de Madrid per mostrar el seu suport al poble palestí i han omplert Celtic Park de banderes de Palestina. El club escocès va ser sancionat per la UEFA l'any 2016 per aquest mateix motiu.
    La grada de Celtic Park, plena de banderes de Palestina (Reuters)

El Feyenoord es cruspeix el Lazio (3-1)

• L'Atlètic suma cinc punts, un menys que un Feyenoord pletòric. De Kuip ha viscut una festa a costa d'una Lazio que ha perdut la segona plaça. El Feyenoord d'Arne Slot se l'ha cruspit amb un joc tan elèctric com insistent. El golejador mexicà Santi Giménez s'ha estrenat a la Champions amb una gran mitja volta al minut 25 i just abans del descans ha arribat el segon, obra de l'algerià Zerrouki, amb una fuetada des de la frontal. El 3-0 l'ha fet de nou Santi Giménez, que ja acumula 15 gols aquesta temporada. L'exblaugrana Pedro, de penal, ha marcat el 3-1.