Iago Aspas cau per l'entrada d'un jugador del Krasnodar (EFE)
Lliga Europa

El Celta obté un agònic triomf i haurà de defensar un gol d'avantatge a Krasnodar per estar als quarts de final (2-1)

Claudio Beavue, amb un gol de cap en el minut 89, ha desfet la igualada i ha donat una victòria per la mínima contra el Krasnodar en l'anada dels vuitens de final.

David CarballoActualitzat

El Celta haurà de defensar un gol d'avantatge a Krasnodar per certificar la classificació per als quarts de final de la Lliga Europa. En l'anada disputada a Balaídos, els gallecs han sumat un agònic triomf contra l'equip rus, una renda mínima pels mèrits fets pels homes d'Eduardo Berizzo.

En la primera meitat, el Celta ha portat el domini i ha posat setge a la porteria rival, però, tot i disposar de clares ocasions, no ha estat encertat en els últims metres. Guidetti i Pione Sisto han pogut inaugurar el marcador davant d'un Krasnodar inofensiu.

En l'inici de la represa. Daniel Wass ha avançat el Celta amb un llançament de falta que ha sorprès el porter rus, però, quan millor ho tenien els locals, el Krasnodar ha fet emmudir Balaídos amb el gol de l'empat fet per Claesson després de culminar una jugada individual.

Durant uns minuts, el Celta ha acusat el cop i ha perdut el control del matx, però s'ha refet ,i en el tram final, els gallecs han tornat a assetjar la porteria rival i, en el minut 89, Beavue, que havia entrat com a revulsiu a la segona meitat, ha donat el triomf als gallecs amb un gran cop de cap.