Barça

El càsting del Barça per al substitut de Xavi, reduït a dos noms: Flick i De Zerbi

El Barça ja té la informació clara sobre els tècnics disponibles que agraden més al club

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça no ha tancat la porta a la possibilitat que Xavi continuï a la banqueta blaugrana el curs vinent. Tot i això --si Xavi no s'ho repensa--, la llista sembla cada cop més definida i ara mateix el càsting s'ha reduït a dos candidats: De Zerbi i Flick.

De Zerbi

Roberto De Zerbi és un entrenador italià que agrada força al Barça. Tot i que no té la mateixa experiència en clubs d'elit europeus com Flick, De Zerbi ha rebut elogis pel seu enfocament tàctic i per la seva capacitat per desenvolupar joves talents, cosa que podria ser valuosa per al Barça. 

No era un nom que Laporta tingués al cap des de l'inici, però com que escolta la gent que l'envolta que en sap de futbol, va començar a escoltar com elogiaven De Zerbi i entre ells Guardiola i va decidir mirar-se'l amb més profunditat.

El problema i curiositat és que els últims partits que va mirar del Brihgton o va perdre o van fer un mal partit...i va fer el comentari de ...ostres, cada vegada que he mirat un partit l'ha perdut. Anècdota perquè si De Zerbi és complicat és més per la clàusula de rescissió 10Milions d'euros.

Xavi Valls en va donar detalls al programa "Onze", d'Esport3:

Hansi Flick 

Flick, de nacionalitat alemanya, és reconegut pel seu exitós pas pel Bayern de Múnic, on va portar l'equip bavarès a guanyar diversos títols. El seu estil de joc, enfocat cap a un futbol ofensiu i dominant, encaixaria bé a la filosofia del Barça.

Marc Mayola va explicar els seus pros i contres a l'"Onze" d'Esport3:

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut