Barça

Deco no tanca la porta a la continuïtat de Xavi: "Ja en parlaríem"

En una entrevista al Tot Costa, el director esportiu del Barça aparca la decisió sobre el relleu a la banqueta: "Encara és aviat"

Redacció Esport3Actualitzat

Cada dia que passa, hi ha un nom nou que s'afegeix a la llista d'entrenadors per al Barça 24-25. Des d'Itàlia, apuntaven l'opció de Simone Inzaghi, ara a l'Inter de Milan. De moment, a les oficines del Barça, no hi ha pressa per lligar el relleu de Xavi. "Encara és aviat", diu Deco.

Fins i tot, el director esportiu del Barça, en una entrevista al Tot Costa de Catalunya Ràdio, ha deixat la porta oberta a la continuïtat del tècnic egarenc. Primer, però, hauria de ser el propi Xavi que es mostrés disposat a continuar.

"Si alguna cosa canvia, no diré que no ho podem plantejar. No tenim res contra ell. No és una decisió que hagi pres el club o la direcció esportiva. De moment, no hi ha aquesta possibilitat. Si passa, ja ho discutirem."

En la mateixa entrevista, Deco no ha volgut donar detalls sobre el perfil que busca per agafar les regnes de l'equip. El club, assegura, encara ha de definir el projecte per al curs que ve i, sobretot, saber de quina plantilla disposa. 

De Jong "ha de seguir"

En aquest sentit, Deco s'ha tancat en banda a la sortida de futbolistes importants, com Frenkie de Jong. 

"El club no ha de vendre, sinó millorar la plantilla. Ell, Pedri, Gavi o Araujo són jugadors de present i de futur. Tenen contracte i han de seguir. Jo no vendria ningú". 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut