Joan Mir també ha guanyat a Sepang (@motogp)

El campió del món de Moto3 Joan Mir s'ha adjudicat el GP de Malàisia sortint des de la "pole"

El pilot mallorquí ha dominat la carrera, al davant de Martín i Bastianini, i està a un triomf d'aconseguir l'històric rècord en categoria petita de Rossi del 1997
Actualitzat

Joan Mir, que ja va aconseguir guanyar el campionat a Austràlia, no s'ha relaxat aquest cap de setmana i s'ha apuntat una nova victòria, aquest cap de setmana a Sepang en el GP de Moto3. El pilot de Palma, que sortia des de la "pole", ha travessat la línia d'arribada davant d'Aarón Canet i de Marcos Ramírez. 

Amb la de Malàisia, Mir ja ha guanyat deu curses aquesta temporada. L'onzena, que podria caure en el GP de València, establiria un nou rècord, que té a les seves mans des del 1997 Valentino Rossi. 

La gestió del desgast del pneumàtic del darrere ha estat clau a Sepang i Mir ha donat una lliçó quan a tres voltes per al final li ha tret mig segon als seus dos rivals, que no han pogut atrapar-lo. Martín s'ha apuntat el segon lloc gràcies a un avançament en el revolt 15 de l'últim gir sobre Bastianini.

Fenati s'ha assegurat el subcampionat amb la setena plaça; Canet, vuitè, es jugarà la tercera posició al Mundial amb Jorge Martín (només els separen 21 punts).

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut