Pedri, consolat per Fermín López
Futbol

El calvari de Pedri amb les lesions: "Les llàgrimes d'impotència seran de felicitat"

Amb la de San Mamés, el migcampista canari suma vuit lesions musculars des de l'estiu de l'Eurocopa i els Jocs Olímpics

Redacció Esport3Actualitzat

Va ser poc abans del descans i s'ho va fer tot sol, amb una centrada que va posar fi a la participació de Pedri González en l'Athletic-Barça, per culpa d'una lesió al recte femoral de la cuixa dreta. El migcampista blaugrana torna a estar de baixa per un problema muscular, per vuitena vegada en els últims dos anys i mig. Un calvari que es va iniciar poc després de la temporada del seu esclat al primer equip del Barça.

El jugador canari s'ha pronunciat a les xarxes davant un nou cop dur que li toca afrontar. "No dubtin que les llàgrimes d'impotència d'ahir tornaran a ser de felicitat molt aviat."

L'estiu del 2021 va tancar el curs futbolístic amb 72 partits disputats. L'Eurocopa i els Jocs Olímpics de Tòquio van limitar el seu descans i, així que va començar la temporada següent, va encadenar un seguit de lesions musculars que li han fet que es perdi, de moment, més de 60 partits.

L'estiu passat, semblava que el futbolista canari havia trobat la solució a l'elevat nombre de lesions, amb un canvi en l'alimentació i un treball intens d'enfortiment muscular. Però, malauradament, les lesions l'han seguit acompanyant.

El calvari de Pedri

Un historial de lesions esfereïdor

14/9/2021 Lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra. Se la va fer en un Barça-Bayern de la fase de grups de la Champions. Dues setmanes de baixa.

29/9/2021 Lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra. Va recaure en un Benfica-Barça de la fase de grups de la Champions. Aquesta vegada, la recuperació va ser més llarga, tres mesos de baixa.

15/4/2022 Ruptura del bíceps femoral de la cama esquerra. Les molèsties es van produir durant un Barça-Eintrach de Frankfurt de la Lliga Europa. Dos mesos més de baixa, que se sumaven a un any dolentíssim.

16/2/2023 Lesió al recte anterior de la cuixa dreta. La temporada següent no va tenir problemes fins que van arribar les eliminatòries de la Lliga Europa, en el duel contra el Manchester United. Dos mesos més a la infermeria.

14/5/2023 Molèsties musculars diverses. Un Espanyol-Barça de Lliga va tornar a deixar Pedri inactiu. El club no va detallar el tipus de lesió, però no va estar disponible per a quatre partits del tram final de la temporada.

24/8/2023 Lesió al recte anterior de la cuixa dreta. Durant un entrenament, abans d'un duel contra el Vila-real, va notar unes molèsties que el van deixar fora de joc durant gairebé deu setmanes.

18/12/2023 Petita lesió muscular sense especificar. A mitjans de la setmana posterior a un partit de Lliga contra el València, el club va informar que Pedri tornava a ser baixa, per una contusió. En tres setmanes va tornar a estar a disposició de Xavi Hernández.

3/3/2024 Lesió al recte femoral de la cuixa dreta. Va haver de ser substituït en l'Athletic-Barça, de diumenge passat. Vuitena lesió d'un futbolista que no està tenint sort.  

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut