Primera divisió

El Barça supera l'Atlètic de Madrid (3-0) i escala fins a la segona plaça de la classificació

El Barcelona encadena la seva sisena victòria consecutiva, quarta a la Lliga, després de guanyar l'Atlètic de Madrid per 3-0 en partit corresponent a la setena jornada. Els de Rijkaard es van sobreposar a un bon inici dels madrilenys i van merèixer el triomf gràcies a un bon joc de conjunt. Deco, en aprofitar una errada monumental d'Abbiati, va fer el primer gol i Messi, amb la seva sisena diana a la Lliga, i Xavi van certificar el triomf blaugrana.

Sense fer un gran futbol, el Barça va dominar amb comoditat l'Atlètic de Madrid, i al descans ja tenia el partit mig sentenciat. En el minut 16, Abbiati, el porter dels madrilenys, va permetre que Deco fes l'1-0, quan va ser incapaç d'atrapar una centrada suau de Messi. Quan els de Javier Aguirre encara no s'havien recuperat d'aquest primer cop, en el minut 20, Messi va fer el segon després d'una bona combinació entre l'argentí i Ronaldinho. Sisè gol de Messi a la Lliga. Aquests van ser els dos primers xuts entre els tres pals dels blaugranes, que n'haurien pogut marcar algun més, però van estar mancats d'encert en la rematada final. En aquests primers 45 minuts, l'Atlètic de Madrid no va crear cap ocasió clara de gol.

A la segona part gairebé no va canviar res. El Barça va continuar dominant, però aquest cop Abbiati va estar molt més encertat que no pas a la primera. Les ocasions de Xavi i Henry, les més clares, van acabar amb el porter de l'Atlètic de Madrid evitant el gol. El porter dels madrilenys també va tenir la sort de cara, ja que el que semblava el tercer gol cantat, una jugada de Messi, va acabar amb la pilota al pal després d'arribar a desviar la rematada de l'argentí. El 3-0, però, va acabar arribant. El va fer Xavi en l'últim minut, rematant una centrada de Giovani, que havia entrat per Ronaldinho. La quarta victòria consecutiva a la Lliga ja era al sac, i també la segona posició en la classificació, a dos punts del Reial Madrid.