Futbol

El Barça presenta recurs contra la prohibició d'estelades a la final de Copa

El club blaugrana ha interposat davant els Jutjats de Madrid un recurs basant-se en la vulneració d'un dret fonamental com és la llibertat d'expressió, i ha demanat la suspensió cautelar de les mesures

Actualitzat

El Barça ha presentat un recurs contenciós administratiu als jutjats de Madrid contra la prohibició de les estelades en la final de laCopa del Rei 2016: Barça-Sevilla, en directe per TV3. El club ha demanat que es prenguin mesures cautelars i els aficionats dels Barça puguin lluir estelades al Vicente Calderón.

El Barça basa el seu recurs en el fet que la decisió de la delegada del govern espanyol a Madrid atempta contra un dret fonamental com és la llibertat d'expressió. A ms, no troba cap fonament en la mesura adoptada perquè pressuposa una voluntat ofensiva en l'exhibició de banderes estelades.

El vicepresident del Barça Carles Vilarrubí ha descartat que l'equip es retiri de la competició si no prosperés el recurs, però deixa una porta oberta perquè Josep Maria Bartomeu no estigui a la llotja durant la final, en senyal de protesta per la decisió adoptada per la delegació del govern espanyol a Madrid. Cal recordar que tant el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, com l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, han manifestat que no seran a la llotja del Vicente Calderón si no s'aixeca la prohibició d'entrar estelades al camp. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut