Barça

El Barça presenta nova equipació amb unes franges horitzontals revolucionàries

La principal novetat és que les franges blaugrana són horitzontals, no verticals com s'havien portat sempre. Aquesta horitzontalitat està inspirada en les barres de les banderes que els aficionats porten al camp els dies de partit. La segona samarreta és groga amb la senyera a l'esquena

Actualitzat

El FC Barcelona ha presentat aquest diumenge les dues noves equipacions per a la temporada vinent. La novetat, molt visible a primera vista, són les franges blaugrana horitzontals. És la primera vegada que la samarreta del Barça presenta les franges horitzontals, inspirades en les barres de les banderes blaugrana que els aficionats porten al camp els dies de partit. La senyera tampoc hi falta: està incorporada al coll de la samarreta, i el lema "Més que un club" es troba a l'interior del coll.

El segon equipament de l'equip està protagonitzat per la senyera, que tant va triomfar fa un parell de temporades. La samarreta és de color groc i té quatre barres a l'esquena, en aquest cas verticals. Segons el club, aquest disseny s'inspira en com els aficionats porten la senyera al coll, quan van al camp, com una capa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut