El Barça fa oficial la renovació de Pau Cubarsí: les condicions del nou contracte

Tal com va avançar Esport3, el Barça s'ha assegurat la continuïtat del central català, que ha firmat contracte per 3 temporades ampliables dos anys més
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Pau Cubarsí

Pau Cubarsí continuarà vestint la samarreta blaugrana 5 anys més. El Barça ha anunciat l'acord definitiu fins a l'estiu del 2027, però ja tenen pactat que aquest s'ampliarà dues campanyes més. Ara mateix, aquesta prolongació no es pot plasmar de forma oficial fins que el jugador faci els 18 anys.

Amb aquesta renovació que va avançar dilluns Esport3, el club millora les condicions econòmiques del jugador d'Estanyol i evita que qualsevol equip es plantegi la seva incorporació. Fins ara tenia una clàusula gens prohibitiva de 10 milions d'euros que passa a ser de 500 milions, una condició dels representants que podrà ser revisada amb la majoria d'edat del jugador. De moment, no formarà part el selecte "club dels 1.000 milions", que compta amb integrants com Pedri, Gavi o Lamine Yamal.

Pau Caubarsí amb la samarreta i el número 2027

En els escassos 20 partits que ha jugat, Cubarsí s'ha convertit en un jugador imprescindible en els plans de Xavi Hernández i ha de ser un dels pals de paller de futur del Barça. Ell, al costat de companys com Balde i Fermín, han de ser la base sobre la qual cal construir un nou equip amb opcions de lluitar pels grans títols.

ARXIVAT A:
Pau Cubarsí
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut