Actualitat blaugrana

El Barça empata amb el Chivas de Guadalajara (1-1) el segon partit de la gira americana

A Los Angeles ningú no s'ha volgut perdre l'equip de Rijkaard en acció i 92.000 espectadors han omplert les graderies del Coliseum. Han hagut, però, d'esperar fins a la segona meitat per veure el millor del joc dels blaugranes, tot just quan ha sortit al camp Ronaldinho. El brasiler ha estat, precisament, qui ha fet la passada a Gudjohnsen perquè fes el gol. Just els mateixos protagonistes que en l'últim gol del partit davant els Tigres. Quan millor jugava el Barça, ha arribat l'empat dels mexicans, a càrrec de Diego Martínez, en el minut 83.

Jugant a mig gas, sense forçar la màquina en cap moment, el Barça ha saldat amb un empat el segon partit de la gira americana, disputat a Los Angeles contra els mexicans del Chivas. Un xut de Van Bommel i un altre de Márquez, de llançament de falta, ha estat el pobre bagatge ofensiu blaugrana abans del descans.

El Chivas tampoc ha fet gaires mèrits, però en els últims cinc minuts de la primera part ha tingut tres clares ocasions. En la primera, Puyol acaba amb les il·lusions d'Omar Bravo per marcar. En la segona, la rematada de Rodríguez surt tocant el pal dret de Valdés. I en la tercera, el porter blaugrana es llança als peus d'Omar Bravo i desfà el perill.

L'entrada de Ronaldinho a la segona part ha revifat el joc del Barça, que ha dominat completament. Sylvinho ha tingut la primera gran opció, però Mejía ha evitat un gol que ja es cantava a la graderia.

Pràcticament en la jugada següent, doble ocasió blaugrana, però ni Ronaldinho primer ni Giuly després encerten a marcar.

Gudjonhsen ha tornat a deixar clar que aquesta temporada pot ser una bona alternativa a Eto'o. Ha tingut una primera ocasió de gol que ha salvat el porter Talavera, però a la segona, no ha perdonat. L'islandès ha recollit el rebuig del seu propi xut al pal per fer el 0-1 i convertir-se, de moment, en el màxim golejador de la pretemporada.

En l'única aproximació amb perill de la segona part, el Chivas ha empatat. Badada col·lectiva de la defensa i Diego Martínez remata a boca de canó.

Ronaldinho ha intentat desfer l'empat en un llançament de falta, però la pilota li ha sortit fora. Per cert, el brasiler ha estat escollit el millor del partit.