El Barça desplega un bon joc a Riazor, on supera el Dépor amb hat-trick de Messi (0-4)

El Barça guanya el Dépor a Riazor i enterra completament els dubtes després de desplegar un bon joc. Messi, amb un hat-trick, ha estat decisiu en la victòria blaugrana

Per primer cop aquesta temporada, Luis Enrique ha repetit onze a la Lliga. El mateix que va guanyar l'Atlètic. Messi, en una jugada assajada a partir d'un córner, ha volgut sorprendre Fabricio, que ha estat atent per abortar l'acció. Un minut més tard, sí que l'ha superat. Des del passat 4 d'octubre, el 10 del Barça no marcava a domicili i a Riazor ho ha fet rematant de cap una centrada de Rakitic. El Dépor, controlat pels blaugrana, no ha circulat amb tanta facilitat. Cavalerio, després de superar Piqué, no ha finalitzat correctament l'acció que podia haver canviat el signe del partit. Entre Messi, Neymar i Suárez han fabricat el segon gol que ha sentenciat l'argentí. Messi ha acabat la jugada amb la pilota picada per sobre de Fabricio. I el mateix jugador, inspirat, ha estat a punt de fer el hat-trick.

La segona part ha començat amb una acció polèmica en què Medunjanin dins l'àrea ha caigut al terra davant de Mascherano i han reclamat penal. El Dépor ha sortit millor i el Barça, amb Suárez no ha definit. Bravo, amb una acció providencial, ha salvat una jugada perillosa dels gallecs. Juan Domínguez ha fabricat una xilena que Bravo ha allunyat. Avui, però, era el dia de Messi que ha signat un hat-trick en una acció que ha començat amb un servei de córner en curt i ell mateix ha rematat la jugada. L'infortuni pel Dépor ha anat a més quan Sidnei, en un rebot involuntari, ha enviat la pilota al fons de la porteria donant el quart i últim gol al Barça. Els blaugrana acaben la primera volta com a equip menys golejat a Primera des de la temporada 93/94.

El vent ha desfet una lona de Riazor i els bombers han hagut d'intervenir abans del partit

El fort vent que hi ha a la Corunya ha desfet una lona de la façana de l'estadi de Riazor i ha obligat a intervenir una dotació de bombers abans del partit. Es tractava de la lona decorativa que cobreix la part exterior de l'estadi entre les grades de tribuna i marató.