Barça

El Barça de Valverde s'estrena amb la Juventus a la International Champions Cup, a Nova York

Ernesto Valverde dirigirà el seu primer partit com a entrenador blaugrana. Aquest dissabte, en directe per TV3, a les 00.00

Actualitzat

El nou Barça 2017/18 té aquest dissabte la seva primera prova de la temporada. Pràcticament dos mesos després de la final de Copa, el conjunt blaugrana torna a posar-se les botes per començar el curs amb la inauguració, també, de l'etapa Valverde.

I és que avui Barça i Juventus obren la International Champions Cup en el MetLife Stadium de Nova York. Tots dos equips tornen a coincidir tres mesos després d'haver disputat els quarts de final de la Champions, a mitjans del mes d'abril, en un partit en què els italians van superar els blaugranes 3-0 (0-0 en l'anada) i es van classificar per a les semifinals de la competició.

Ernesto Valverde ja va anunciar que en aquests primers compromisos el repartiment de minuts estarà a l'ordre del dia. La intenció és que els jugadors, de mica en mica, vagin agafant el to adequat per plantar-se a la Supercopa d'Espanya en les millors condicions possibles. I serà una bona ocasió per veure en acció el nou fitxatge blaugrana, Nélson Semedo.

El nou tècnic, que configurarà aquest dissabte el seu primer onze inicial blaugrana, té a la seva disposició una plantilla liderada per Leo Messi. Neymar també serà un dels atractius del partit, després de tota la rumorologia sobre el seu fitxatge pel PSG.

El partit es juga a les 18.00 al MetLife Stadium, per tant, a les 00.00 peninsulars. L'estadi de la ciutat dels gratacels presentarà una grandíssima entrada per veure l'estrena culer. Durant els tres dies que el FC Barcelona fa que és als Estats Units, les mostres de suport han estat constants.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut