El Barça treu un punt insuficient contra l'Athletic i surt castigat per les lesions (0-0)

El Barça desaprofita les ensopegades de Madrid i Girona i continua tercer a la Lliga

El Barça no ha pogut passar de l'empat a San Mamés (0-0) i ha tret un punt del difícil fortí de l'Athletic, tot i que insuficient per alimentar el somni de la Lliga. En un partit gairebé sense ocasions de gol, la pitjor nota ha estat les lesions de Pedri i De Jong, en una primera part fatídica per als blaugranes.

• El Barça no s'ha trobat còmode en el primer temps i en els primers minuts li costava generar perill. Les primeres arribades eren rematades desviades de Christensen i Kounde.
  • En el minut 22 Frenkie de Jong ha deixat el camp amb una lesió al turmell i el seu lloc l'ocupava Fermín.
  • En el minut 31 s'ha produït l'ocasió més clara pels blaugranes. Una passada en profunditat de Gündogan la rematava Fermín davant la sortida desesperada d'Unai Simón i el seu refús arribava a peus de Cancelo que amb un xut llunyà a punt estava de marcar. La pilota la treu sota pals Yeray.
Raphinha i Iñaki Williams (EFE)
  • L'únic xut de perill per parts dels locals el feia Berenguer i l'aturava sense problemes Ter Stegen.
  • La mala sort en forma de lesions es repetia abans del descans quan Pedri novament patia un trencament muscular. Era substituït per Lamine.
  • Lewandowski feia una centrada enverinada en el minut 49 que es convertia en la primera acció de perill del segon temps.
  • Posteriorment, el davanter polonès desaprofitava una gran passada de Cancelo dins de l'àrea per fer el primer gol. Paredes frenava el seu xut.
Cubarsí ha estat titular (EFE)
  • En el minut 66 s'ha produït una caiguda de Lamine dins de l'àrea que el Barça ha reclamat com a penal.
  • En el minut 72 Xavi feia un triple canvi. Entraven Romeu, Iñigo i Joao Félix per Christensen, Raphinha i Cubarsí.
  • Unes substitucions que no han aportat res en atac. Fins al final els blaugranes no han generat cap ocasió de gol.
  • Gran oportunitat perduda per retallar diferències respecte al Madrid. La Lliga continua lluny.