Segona Divisió

El Barça B perd amb el Mallorca (2-4) i Vinyals continua sense saber què és guanyar amb el filial

El Barça B ha perdut el tercer partit de l'era Vinyals contra un Mallorca en dinàmica ascendent (2-4). Els blaugrana, que han encaixat dos penals, han acabat el partit amb 10 homes per l'expulsió de Babunski.

El Mallorca ha arribat al Miniestadi amb la moral alta després d'assolir la primera victòria amb Miquel Soler a la banqueta. L'eufòria s'ha transformat en un equip insular incisiu i atacant. Tant ho ha provat davant d'un filial desdibuixat que ha trobat el gol en una acció desafortunada dels blaugrana. A partir d'un servei de córner, Grimaldo ha desviat la pilota dins de la pròpia porteria. Tres minuts després, ha arribat el segon gol. També a partir de pilota parada. Xisco ha aprofitat la deixada de Joselu per dirigir un xut impossible per a Suárez. Al minut 39, Adama ha caigut davant d'Arana i l'àrbitre ha assenyalat penal. Patric, des dels onze metres, ha anotat el primer gol de l'era Vinyals.

Amb les forces més igualades, al segon temps, Grimaldo i Juste han pogut empatar. Sandro també ha pogut fer-ho però al final, qui s'ha tret l'espina ha estat l'autor del gol en pròpia. Adama ha fabricat el gol i el valencià ha sentenciat sense miraments. Quan semblava que els blaugrana ho tenien ben encarat s'han trobat amb una galleda d'aigua freda en forma de penal. Juste l'ha comès sobre Joselu i ha estat el mateix jugador del conjunt andalús que l'ha transformat. El compte enrere per als blaugrana ha arribat en forma d'imprecisions que encara han anat a pitjor amb l'expulsió de Babunski per una entrada a Joselu. El Mallorca ha acabat recreant-se amb el quart gol, marca d'Asensio en temps afegit. En el tercer partit de l'era Vinyals, el Barça B encara no sap què és guanyar.