Segona Divisió

El Barça B derrota el Xerez i suma dues victòries en dos partits (2-1)

Com dissabte passat al camp del Celta, el Barça B va tornar a vèncer, aquesta vegada davant el Xerez, en la tornada del futbol de Segona Divisió A al Miniestadi, onze anys després. Els culers es van avançar ben aviat, amb un gran gol de Jonathan Soriano, que va rematar una jugada combinativa. Era només el minut 3. El Xerez, tot i el domini dels de Luis Enrique, va aconseguir empatar en el darrer minut del primer temps (44) mitjançant Mario Bermejo. A la segona part, el joc del filial blaugrana no va ser tan fluid, però va saber trobar el camí del gol gràcies a Saúl, en el minut 74.

A la primera part, el Barça va tenir el domini de la pilota i el control gairebé absolut del joc. Amb el matiner gol de Soriano, les coses es posaven molt bé per al conjunt de Luis Enrique. El Xerez, però, va saber reaccionar traient rendiment a una de les poques arribades que va tenir gràcies a Bermejo, que, com la temporada passada al Camp Nou davant el primer equip de Pep Guardiola, va fer un gran gol des de fora de l'àrea.

Al segon temps, el Barça va seguir portant la batuta, mentre que el Xerez semblava que es conformava només conservant l'empat. Saúl Berjón, que acabava d'entrar substituint Oriol Romeu, va donar el triomf amb una jugada a l'interior de l'àrea que va resoldre amb un fort xut. El futbolista asturià va arribar aquest estiu procedent de la UD Las Palmas.

Resta dels partits de diumenge

En la resta de matxs de Segona Divisió A disputats, l'Alcorcón va derrotar la Ponferradina (2-0), el Celta es va desfer del Numància amb facilitat a domicili (1-3), el Valladolid va vèncer per la mínima a Granada (0-1) i el Tenerife va perdre a casa davant el Salamanca.