Ernesto Valverde, amb el seu staff tècnic a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (Miguel Ruiz - FCB)
Barça

El Barça 2017-18 arrencarà la pretemporada dimecres amb 18 jugadors a l'espera de nous fitxatges

En aquest primer dia de feina, el club blaugrana ha convocat 18 jugadors, quatre d'ells del filial, i a la tarda ja faran el primer entrenament sota les ordres del nou tècnic

Actualitzat

El FC Barcelona d'Ernesto Valverde arrencarà la pretemporada aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb les corresponents revisions mèdiques. En aquest primer dia de treball el club blaugrana ha convocat un total de 18 jugadors a l'espera de nous fitxatges, quatre d'ells del filial, i a la tarda ja realitzaran el primer entrenament sota les ordres del nou tècnic.

En aquesta primera sessió estan citats Rakitic, Luis Suárez, Rafinha, Cillessen, Mascherano, Alcácer, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Marlon, Douglas, Vermaelen, Samper, Munir i Deulofeu a més d'Ortolá, Aleñá,Cucurella i Palencia del Barça B.

Divendres, 14 de juliol, està previst que s'hi incorporin sis jugadors internacionals (Sergio Busquets, Denis Suárez, Iniesta, Jordi Alba, Digne i Umtiti) que han disputat partits amb les seves seleccions durant el mes de juny. L'endemà, dissabte, serà el torn de Messi, Neymar Jr, Arda i Piqué després de participar en els actes a Tòquio amb motiu de la presentació de l'acord de patrocini amb Rakuten. Per últim, Ter Stegen i André Gomes, que van disputar la Copa Confederacions, iniciaran la pretemporada un cop finalitzada la gira pels Estats Units.

Els homes de Valverde

Ernesto Valverde ja treballa a la Ciutat Esportiva. El nou entrenador del primer equip del FC Barcelona ha arrencat aquest dimarts la posada a punt del Barça 2017/18 acompanyat pel seu staff tècnic, amb qui s'ha fotografiat sobre la gespa del camp d'entrenament.

El seu equip està format pel segon entrenador Jon Aspiazu, el tècnic auxiliar Joan Barbarà, l'entrenador de porters José Ramon de la Fuente i els tres preparadors físics José Antonio Pozanco, Edu Pons i Antonio Gómez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut