Futbol Copa del Rei

El Badalona cau a la pròrroga contra el Granada i acaba el seu camí a la Copa (1-3)

El gol de Robusté va fer somiar els badalonins, que han estat capaços de forçar la pròrroga davant del Granada, que ha sentenciat amb gols de Gonalons i Carlos Fernández

Josep CochActualitzat

El Badalona ha sortit valent davant del Granada, però els visitants han obert el marcador en el minut 2, obra d'Ismail. Encara hauria pogut fer el 2 a 0, però la rematada de Soldado l'ha tret Àlex amb els peus. El primer xut del Badalona entre els tres pals ha arribat en el minut 21. Chema Moreno n'ha estat l'autor però Aarón ha aturat sense problemes. Un minut després gran centrada de Robert, des la banda dreta i la rematada de Valentín, tot i ser defectuosa, ha posat en dificultats el porter Aarón, que ha rebutjat a córner. Una falta llençada per Adri Díaz des de 40 metres ha estat a punt de sorprendre Aarón, i ha sortit fregant el travesser. En el 32 el Granada ha vist la segona targeta groga, la primera l'havia vist el tècnic, Diego Martínez. Carlos Fernández ha estat l'amonestat per una dura entrada. Un minut més tard ha estat Álex qui ha hagut d'intervenir en sortir amb molta decisió als peus de Soldado quan encara la porteria. I en el 35 ha hagut d'abandonar el terreny de joc Ismail, lesionat, entrant en el seu lloc Puertas. Robert, en el 37, ha vist la targeta groga, després d'una dura entrada al lateral de l'àrea. La falta l'ha xutat Vadillo i s'ha estavellat a la part superior del travesser, en la millor ocasió del Granada. En el 41, el mateix Vadillo, ho ha provat de lluny, i la pilota ha sortit a córner després que rebutgés la defensa badalonina. La primera meitat ha acabat amb una nova targeta groga, la que ha vist Vadillo en el 43.

A la represa, el Badalona ha sortit a la recerca de l'empat i aquest ha arribat en el minut 55, a la sortida d'un córner. Una jugada d'estratègia, Hugo ha tret des de la cantonada i l'ha pentinat Robusté que ha sorprès Aarón establint l'empat a 1. Amb la igualtat al marcador ja no s'han generat jugades de perill en cap de les dues àrees. El joc s'ha tornat força més travat que a la primera meitat i sense fluidesa, a causa de les nombroses interrupcions que han provocat les constants faltes.

En el temps afegit, el Granada s'ha mostrat molt superior a un Badalona molt disminuït físicament. Els gols de Gonalons a la sortida d'un córner en el minut 102 i de Carlos Fernández, que ha acabat amb una jugada individual un contraatac del Granada en el minut 110 ha deixat fora de la Copa un dels equips revelació d'aquesta competició.