Futbol

Dembélé compara el Barça i París: "Xavi i jo estàvem molt units"

L'exblaugrana confessa haver "patit molt" en els seus inicis al Barça i compara la seva relació amb Luis Enrique amb la que tenia amb Xavi

Redacció Esport3Actualitzat

Ousmane Dembélé comença a trobar-se d'allò més bé a París. Aquest mes de gener es consolidava com el millor assistent de França, i viu amb naturalitat el canvi de Barcelona per la seva França natal. Sense oblidar el que va ser casa seva i el moment que està passant el Barça de Xavi. En una entrevista a Le Parisien, el Mosquit ha comparat la seva vivència amb Xavi amb la de Luis Enrique: "La naturalesa de la meva relació amb Luis Enrique és més o menys la mateixa que amb Xavi."

I quina era la relació del francès amb Xavi? Doncs molt propera.

"Vaig viure moments increïbles amb Xavi. Estàvem molt units. Em donava molts consells i confiava molt en mi. Conec Luis Enrique des de fa molt de temps, perquè volia que vingués a Barcelona quan jugava al Rennes. Estic molt content de tenir-lo com a entrenador."

Dembélé amb Xavi en la seva etapa al Barça (EFE)

Dembélé no amaga les dificultats que va passar en el seu aterratge a Barcelona. "Vaig arribar a Barcelona amb 20 anys, després de només un any i mig de futbol professional. Encara n'estava aprenent. Barcelona és el lloc on més he après i on més he crescut a la meva vida personal i professional", diu.

"És cert que allà vaig patir molt. Vaig passar moments molt complicats, ho reconec. I després, a poc a poc, amb el pas dels anys, tot va millor. És l'evolució lògica d'un jugador professional jove que, amb els anys, ha canviat moltes coses."

L'únic canvi que ha notat a París

"Barcelona és un club molt gran, ho sabem. Però el PSG també és un gran club, i ho veig tant a dins com a fora del camp. Francament, a part del temps, per a mi no hi ha hagut massa canvis", diu Dembélé entre rialles.

A part del temps, ha comparat els estadis: "El Camp Nou és enorme i està carregat d'història. Però al Parc dels Prínceps l'ambient és excepcional", explica el jugador francès.

 

 

ARXIVAT A:
DembéléXavi Hernández
Anar al contingut