Dembélé, en una imatge recent del partit contra el Clermont (Reuters)
Futbol

Dembélé, entre la fam de revenja i l'agraïment al Barça

Ousmane Dembélé s'enfrontarà dimecres per primera vegada al Barça des que va marxar del club l'estiu passat. En declaracions a UEFA TV, el francès ha valorat l'eliminatòria davant del seu exequip

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels futbolistes que viurà de manera més especial i emocional l'eliminatòria PSG-Barça serà Ousmane Dembélé. El francès es retrobarà amb el que fins fa poc més d'un any era el seu equip.

Després de sis anys al Barça, Dembélé s'ha mostrat agraït pel seu pas pel club blaugrana:

"Al Barça vaig aprendre molt, dins i fora del camp, gràcies als meus entrenadors, però també als grans amics que hi vaig fer."

Després d'una etapa marcada per alts i baixos de rendiment i les seves nombroses lesions, Dembélé va sortir l'estiu passat de manera abrupta del Barça, gràcies al fet que el PSG va pagar la seva clàusula de rescissió:

"No diria que soc un model a seguir, però sempre he intentat jugar al nivell més alt."

Ousmane Dembélé té moltes ganes d'aquest enfrontament de Champions de quarts de final. L'extrem té la vista posada ja al segon assalt, el partit a Barcelona:

"És meravellós tornar a jugar a Barcelona. Crec que serà un gran partit de futbol."

El davanter ha reconegut que ha parlat sobre aquest partit amb alguns dels seus excompanys al vestidor blaugrana:

"Vaig veure Jules Kounde a la selecció amb França i hi va haver algunes bromes, com sempre. Però serà un gran partit. També em vaig posar en contacte amb Gavi, encara que està lesionat. Sovint parlem entre nosaltres abans dels partits."

ARXIVAT A:
Dembélé
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut